> Home  >  10 Mogelijkheden  Geld Lenen Zonder BKR Toetsing > BKR Toetsing > Online Lenen Zonder BKR Toetsing > BKR Opvragen > BKR Laten Verwijderen > Particulier  Geld Lenen Zonder Rente

Particulier lenen zonder bkr toetsing- zonder rente betalen mogelijk

Wilt u een aardige som geld lenen dan is particulier lenen de enige mogelijkheid om dit zonder bkr toetsing te doen. Als u het slim aanpakt lukt u het misschien zelfs zonder rente te betalen. Maar hoe pak je dat aan en waar vindt u die geldverstrekkers? Hier het antwoord.

Voor kleine leningen is het nog altijd mogelijk om gebruik te maken van de mini lening zonder dat een negatieve bkr registratie problemen oplevert. Maar daarmee bent u slechts een paar honderd euro verder en bovendien is dat bedrag natuurlijk ook niet erg groot.

Maar u wilt een groot bedrag lenen en u kunt niet terecht bij de bank of andere officiŽle geldverstrekker dan bent u aangewezen op familie of vrienden. Dat klinkt misschien moeilijk, maar hieronder zal ik aantonen dat er meer mogelijkheden zijn om op deze manier krediet te krijgen zonder dat uw kredietwaardigheid eerst wordt getoetst.

Afspraken

Eerste route is natuurlijk de familie om te kijken of men van hen wat meer financiŽle ruimte kan krijgen in de vorm van een particuliere lening. Natuurlijk moet u hiervoor wel goede afspraken met elkaar maken, het liefst schriftelijk vastgesteld. Die financiŽle afspraak op papier zetten geldt ook voor de andere mogelijkheid die ik hier later zal uitleggen.

Daarvoor hoeft u op zich niet eens naar de notaris te gaan, maar het is wel handig om op schrift duidelijk te stellen hoe groot de particuliere  lening is, de eventuele rente die u hierop betaalt en de aflossingstermijn van het geleende geld.

Ook bij alle andere vormen is het van groot belang dat u duidelijke afspraken maakt met degene van wie u geld ontvangt zodat er later geen onduidelijkheid ontstaat over wat is overeengekomen. Maar het is niet iedereen gegeven terug te vallen op familie die u zo uit de brand kunnen helpen. Wat moet u dan doen?

Waar kunt u nog meer terecht voor particulier lenen?

Er zijn veel particulieren geldverstrekkers die heel wat geld over hebben en best bereid zijn om anderen uit de nood te helpen. Probleem bij hen die vanwege hun bkr verleden niet bij de bank terechtkunnen is natuurlijk zo iemand te vinden die u wel een flink bedrag kan en wil lenen.

Waar kunt u die mensen ontmoeten? Je kan natuurlijk niet zomaar iemand op straat aanspreken en vragen of hij u geld wilt lenen, omdat u zelf niet bij de banken terecht kan.

De grootste kans om een particuliere geldverstrekker tegen te komen is op een sportvereniging. In het weekeinde gaan mensen van alle rangen en standen zich daar ontspannen. Ook die het financieel een stuken beter getroffen hebben dan u!

Dat kan een voetbal- of tennisvereniging zijn, maar ook bij de fitnessclub of de fysiotherapeut komt men geregeld in aanraking met zakenlieden die aardig wat geld cash vrij te besteden hebben.  Die potentiŽle geldverstrekker kan dus gewoon naast u aan het sporten zijn zonder dat u zich dat eigenlijk bewust bent.

Zwart geld

En vergeet ook niet het cafť. Ook daar komen aan het einde van de werkdag geregeld ondernemers die met elkaar de dag doornemen. Daarbij zal wellicht ook een deel van deze particulieren zwart geld ergens in de lade hebben. Als ze dat kunnen uitlenen aan een ander waarbij ze rente kunnen ontvangen dan zullen ze zeker er oren naar hebben.

Het voordeel van een sportvereniging is dat u bijna toevallig in gesprek kan raken met een dergelijke zakenman die u misschien wel verder kan helpen met de lening. Natuurlijk gaat u niet meteen in het begin van een gesprek praten over uw financiŽle problemen. Ook lijkt me het niet verstandig om te vertellen dat u niet kan lenen bij een bank omdat u met geen mogelijkheid door een bkr toetsing komt.

Wat moet u wel doen? U kunt aan de bar of desnoods ergens op een parkeerplaats na het sporten wat praten over koetjes en kalfjes met uw potentiŽle geldverstrekker.  Je vraagt hoe het met de ander gaat, met de kinderen en hoe de vakantie was en dergelijke. Pas daarna kan men bijna ongemerkt op geldzaken komen.

Dat is zeker bij ondernemers helemaal niet zo moeilijk. Niet doen: U laat niet blijken dat het water u na aan de lippen staat, maar dat het wel goed uitkomt als u snel ergens geld kan lenen. Bij de bank komt het u even niet zo goed uit, vanwege de hogere rente die men rekent of vanwege bijvoorbeeld uw hypotheeklasten die in de weg staan om extra financiŽle ruimte te krijgen. Zou uw kennis u niet kunnen helpen door geld te lenen aan u?

Lenen zonder rente te betalen

Als de ander twijfelt kunt u meteen ook zeggen dat u geen moeite heeft om een onderpand te geven. Uw auto, televisie, horloge of zoiets dergelijks. Maar wat het aanbod voor de ander nog veel aantrekkelijker kan maken is als u de betreffende potentiŽle particuliere lener ook kan helpen, ik bedoel niet financieel maar met wat anders.

 Zeker iemand die een winkel heeft zal best de nodige problemen hebben om personeel voor de avond te vinden. U zou kunnen aanbieden in plaats van een rentevergoeding om een tijdje in te vallen bij hem. Hebben ze misschien oppas nodig? Of last van inbraken?

Ook daar kunt u de geldgever aanbieden om te helpen bij de oplossing, inruil voor een particuliere lening. Misschien lukt het u dan zelfs om dat gedaan te krijgen zonder rente te betalen. Natuurlijk niet wanneer u alleen aanbiedt om is een keer met zijn hond te wandelen als de particuliere geldlener tot 's avonds laat in de winkel moet werken. Maar laat we zeggen dat u zijn huis wel van een likje verf wil voorzien. Er zijn massa's mensen die niet zelf p een ladder durven te staan.

Het doel is hoe dan ook om een lening los te krijgen van een particulier. Het voordeel: de enige manier om een hoog bedrag te lenen zonder bkr toetsing. Waar mensen vooral tegen aanhikken is de gÍne. Men durft niet de ander om geld te vragen. Toch heeft u daar geen enkele reden toe.

U doet de ander immers een goed aanbod: U betaalt rente over de lening aan de geldverstrekker en eventueel geeft u aan bereid te zijn om ook klusjes aan te nemen. Bij dat laatste kan men dat doen door in ruil voor die klusjes te lenen zonder rente te betalen. In hoeverre u dat lukt hangt helemaal af of u uw aanbod geloofwaardig kan maken en hoe aanlokkelijk het voorstel is voor de ander is.

Particulier geld lenen zonder bkr toetsing is zeker mogelijk, misschien wel de enige uitweg in uw situatie om snel aan krediet te komen. Ik zou zeggen: gewoon proberen. Geldverstrekkers zitten niet alleen in een bankgebouw.

Lenen Zonder BKR Toetsing - 10 Beste Tips

Online Lenen Zonder BKR Toetsing

Hypotheek Zonder BKR Toetsing

Particulier Lenen Zonder BKR Toetsing- (zonder

rente betalen mogelijk
)

Veel Geld Lenen - Hoe Pak Je dat Aan?

BKR Toetsing

Lenen Zonder BKR - Met Succes Laten Verwijderen?

BKR Opvragen

Home

Externe website: voor nog meer informatie over lenen zonder BKR toetsing (nieuw venster wordt geopend.)

Sitemap